داوطلبان کنکور و توصیه‌های تغذیه ای

1398/1/12

505

کارشناسان تغذیه توصیه‌هایی را برای کنکوری‌ها در این مدت دارند.

داوطلبان کنکور می‌توانند مصرف سبزی پلو ماهی خود را افزایش دهند. ماهی به دلیل داشتن امگا 3 فراوان سبب افزایش قدرت حافظه و یادگیری و کاهش خستگی می‌شود.

سعی کنند در غذاها از زنجبیل استفاده کنند، زیرا سبب افزایش قدرت تمرکز و کاهش خواب آلودگی می‌شود.

از مصرف بی‌رویه‌ انواع مواد کافئین‌دار و انواع کولا و چای سیاه خودداری کنند. زیرا کم خوابی زیاد باعث کاهش قدرت یادگیری و حافظه می‌شود و از منابع سرشار از ویتامین E استفاده کنند.

حتماً صبحانه مصرف کنند زیرا خوردن آن مانع سستی، بی‌حالی، خستگی، عصبانیت، بی‌حوصلگی، کاهش حافظه و افت قند خون می‌شود. 

توصیه کارشناسان به کنکوری‌ها این است که به هیچ وجه پرخوری نکنند. چون علاوه بر افزایش وزن، سبب اختلال در تمرکز می‌شود. البته کم‌خوری زیاد نیز سبب کاهش توان فکری می‌شود.

منابع ویتامین C مثل مرکبات،کیوی، فلفل سبز، طالبی، توت فرنگی، انبه و کلم بروکلی بسیار برای افزایش حافظه و کاهش خستگی در فرد مفید هستند.

منابع کولین مثل دل، جگر، تخم مرغ، بادام زمینی و ماهی سبب افزایش سنتز و انتقال نوروترنسمیترهای عصبی، افزایش قدرت حافظه و سرعت یادگیری می‌شود.

مصرف عسل به ویژه به همراه کنجد در این دوران به تقویت حافظه و به خاطر سپردن مطالب درسی کمک می‌کند.

اگر اصرار دارند در ایام عید به دید و بازدید بروند، از خواب و استراحت خود کم نکنند.



برچسب ها :
ads

دیدگاهتان را بنویسید